Enige tijd geleden ben ik geïnterviewd door een journalist van Weekblad Westvoorne voor het thema Koop Lokaal. Deze week stond het artikel in de krant. Best spannend, maar ik ben er ook trots op!

Wat ik doe, is voor veel mensen ‘had ik dit eerder geweten’ werk. Mensen helpen met opruimen en structuur aanbrengen, dus heel praktisch bezig zijn, dat is echt helemaal mijn ding. In het begin waren het wat kleinere projecten, zoals het opruimen van bijvoorbeeld een kamer. Later kwam ik in contact met een makelaar in Rotterdam, waar ik toen woonde, en die schakelde mij in om een heel huis te ontruimen. En dat is wat ik nu voornamelijk doe, dus bijvoorbeeld bij een overlijden het hele ouderlijk huis ontruimen voor de kinderen, omdat zij het niet aankunnen of geen tijd hebben of een huis opruimen om het klaar te maken voor de verkoop.

Download hier het volledige artikel of lees het online via Weekblad Westvoorne.

Wil je meer informatie, bel of mail me gerust.