Vanwege de privacy van mijn klanten gebruik ik alleen initialen.

Opruimen huis met moeder en helpen bij leegruimen huis na haar overlijden

“Annet betekende voor mijn moeder een baken in soms onzekere tijden. Moeder wilde graag opruimen, maar zij ging steeds lezen in plaats van het weg te doen, en zij was van een zuinige soort: spullen zomaar wegdoen? Wel als het een goede bestemming had. Daar kon Annet haar bij adviseren en de spullen ook wegbrengen. Heel fijn was dat voor haar. Intussen werd er heel wat afgepraat, want ook daar had zij behoefte aan. Zij zaten duidelijk op dezelfde golflengte.

Na moeders overlijden heeft Annet in de laatste fase van het opruimen een rol gespeeld. Veel hadden we met elkaar uitgezocht, maar er bleef van alles over. Bij de finale leegruimdagen heeft Annet ons goed geholpen – zij adviseerde over hoeveel en wat voor dozen, stickers en dergelijke. Zij wist de adressen waar dingen heen konden en sjouwde met ons mee. Zo is het geheel in goede harmonie afgerond en niet onbelangrijk: in de geest van onze moeder.”

D.C. ~ dochter

Structureel opruimen huis voor de verkoop

“Wij werden door onze makelaar Erik Vogelenzang De Jong getipt om contact op te nemen met Annet om te helpen ons huis, waar wij 36 jaar hebben gewoond, structureel op te ruimen.

Annet is een zeer kordate vrouw, die effectief maar heel aardig hielp ons huis met veel rommel te ledigen. Na vier keer aanpoten (grofvuil, kringloop en vrienden) en organiseren, lijkt ons huis groter geworden. Dankzij Annet staat ons ruime huis binnenkort te koop en is het zeer netjes opgeruimd.

Dank je wel Annet, wij hopen dat je net zo blij bent als wij. Wij hebben je als een lichamelijk sterke vrouw en persoon ervaren.”

M.K. ~ echtpaar