Leegruimen van het (ouderlijk) huis

Na het overlijden van je moeder kan ik je uitstekend helpen bij het leegruimen van haar huis. Want dit is een intensieve en emotionele klus die veel tijd kost. Door mij in te schakelen heb jij meer tijd om alle andere zaken te regelen die bij zo’n verlies horen. In een gepast tempo en met een duidelijk plan ga ik voortvarend te werk.

Nadat de gekozen spullen zijn verdeeld onder de nabestaanden, kan ik de overige spullen voor je opruimen. Waardevolle boedel kan worden verkocht en het restant kan bijvoorbeeld naar de kringloopwinkel of een goed doel zoals de kerk. Zij zijn er heel blij mee en het maakt het voor jou misschien makkelijker om afscheid te nemen van de spullen van je moeder.

Spullen die kapot zijn zullen worden opgehaald door het grofvuil. Hiervoor zal een afspraak gemaakt worden. Dit geldt niet voor privéspullen die weg moeten. Deze spullen zullen altijd persoonlijk weggebracht worden naar een milieupark in de buurt.

Geen familie?

Ook als je geen familie hebt en je je inboedel na je overlijden wilt laten opruimen, kun je met mij afspraken maken. We kunnen in een kennismakingsgesprek je wensen op papier zetten en ik zal zorgen voor een keurige afwikkeling van zaken.

Opruimen van het huis voor verkoop

Voor de verkoop van je huis wil je graag laten zien hoe mooi jouw huis is. Ook voor je makelaar is dit belangrijk. Foto’s van een opgeruimd huis verkopen nu eenmaal beter. Niet iedere koper is namelijk in staat om ‘door de volle ruimtes heen te kijken’ naar de mogelijkheden die jouw huis biedt.

Ook daarbij kan ik je helpen.

Samen met jou zorg ik ervoor dat alle ruimtes, waar nodig, worden opgeruimd en gerestyled met je eigen spullen. De dingen die we hebben weggehaald, kunnen we alvast via ons 3-dozen systeem een nieuwe bestemming geven: weggooien, weggeven of opslaan.

Klik hier voor een vrijblijvende kennismaking