Het op- en ontruimen van huizen is voor mij als het leggen van een puzzel. Hoe krijg ik het voor elkaar om de juiste spullen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Door te praten met mijn klant leer ik wat prioriteit heeft, wat de kwetsbare kant is van de opdracht en hoe ik mijn klant kan bijstaan. Want elke opdracht en elke klant is anders. Dit maakt mijn werk zo bijzonder. Want op- en ontruimen van een huis is een intensief proces. Soms komt een heel leven voorbij met mooie en soms moeilijke herinneringen.

Praktisch gezien ben ik de extra handen om te sjouwen, de extra benen om te lopen en de onafhankelijke hulp die het welzijn van mijn klant bewaakt tijdens dit intensieve traject. Want ik begeleid hen met betrokkenheid en respect, net zoals een gezinslid dat zou doen.

Als de klus geklaard is zie ik dat de klant rust en een lichter leven ervaart. Dat ik hieraan een waardevolle bijdrage heb geleverd geeft mij heel veel voldoening. De combinatie van regelen, mensen ondersteunen en sjouwen maakt dat ik zo van dit werk hou. Ik vind mijn werk echt geweldig.

Annet Dries-Heetman

Klik hier als je vrijblijvende informatie wilt